G-FPV0E8L0DG
top of page

Banner publicitar - Bannere stradale

Banner publicitar - Printam Bannere

Producem bannere publicitare rapid si la preturi rezonabile. Cere acum oferta de pret pentru bannerul publicitar dorit. Bannere si mesh-uri publicitare stradale personalizate cu grafica dorita de dvs.

Realizam bannere la orice dimensiune !

banner-publicitar-stradal.jp2

Banner publicitar

Oferim servicii de print, montaj si transport bannere publicitare stradale oriunde in tara. Producem bannere de interior cat si de exterior la orice dimensiune. Puteti alege bannere cu mesaje standard din magazinul nostru sau ne puteti contacta telefonic 0765.491.597 sau pe mail marin.georgedan@gmail.com pentru oferta de pret cu grafica dvs si dimensiunea dorita.

Materialul bannerelor publicitare este din frontlit, cel standard la 440 g/mp insa la cerere putem produce mai multe variante de banner.

Mesh publicitar

Printam si personalizam mesh-uri publicitare stradale cu grafica aleasa de dvs la orice dimensiune. Oferim servicii de montaj si transport oriunde in tara. La cerere oferim servicii de grafica pentru mesh-ul publicitar dorit.

In comparatie cu bannerele publicitare, mesh-ul este mult mai stabil la dimensiuni mari, deoarece gaurile interioare permite vantului sa treaca. Deasemenea mesh-ul publicitar este mai usor decat banner-ul.

Cere acum o oferta de pret pentru a imprima un mesh publicitar telefonic 0765 491 597 program non stop sau pe mail marin.georgedan@gmail.com

banner-publicitar.jp2

Banner publicitar - Bannere publicitare stradale

Modele si tipuri de bannere publicitare - Bannere de interior si de exterior

PRODUCEM:

Bannere publicitare de interior pentru steaguri, banner printat dubla fata.

Bannare publicitare de mari dimensiuni (orice dimensiune)

Bannere publicitare standard cu mesaje predefinite (de vanzare, de inchiriat,etc)

Daca nu doriti o dimensiune standard a bannerului, contactati-ne! Producem orice dimensiune!

bottom of page