G-FPV0E8L0DG
top of page

Tablou Canvas - Tablou Multicanvas personalizat

Tablouri canvas - Tablouri personalizate

Personalizam tablouri cavas cu rama de lemn. Panza tablourilor canvas este din bumbac 100% sau poliester. Rama tabloului este din sasiu de lemn de 3 cm. Tablourile canvas sunt personalizate prin printare de inalta calitate, print direct pe canvas cu poza dorita de tine, fie poza personala fie poza luata dupa internet.

tablou-canvas-auriu-magie.jpg

Tablou canvas

Pentru a obtine o oferta de pret pentru un tablou canvas tot ceea ce trebuie sa aveti este o poza, fie de la dvs fie dupa internet si niste dimensiuni. Printam tablouri canvas si la dimensiuni mari (3x2m). Panza tabloului este printata la calitate inalta, la cerere aplicam lacuri speciale pentru tablouri. 

Oferim servicii de grafica profesioniste (pe scurt putem face orice doriti cu poza dvs, sa schimbam locul, sa adaugam sau sa scoatem persoane din tablou, efecte speciale, alb negru, sa schimbam culorile la orice).

Multicanvas

Printam si personalizam tablouri canvas de tip multicanvas. Aceste tipuri de tablouri pot fi din 3 piese, 4 piese, 5 piese si 7 piese. Forma tablourilor nu trebuie sa aiba laturile egale. Tablourile multicanvas sunt tablourile formate din mai multe tablouri avand acelasi print.

Cere acum o oferta de pret pentru  un tablou canvas sau multicanvas telefonic 0765 491 597 program non stop sau pe mail marin.georgedan@gmail.com

abstract-copac-lovers-mod-2-O-20156988-30x40-25x70x80-x5-1.jpg

Tablouri canvas - Tablouri canvas personalizat

Modele si tipuri de bannere publicitare - Bannere de interior si de exterior

PRODUCEM:

Bannere publicitare de interior pentru steaguri, banner printat dubla fata.

Bannare publicitare de mari dimensiuni (orice dimensiune)

Bannere publicitare standard cu mesaje predefinite (de vanzare, de inchiriat,etc)

Daca nu doriti o dimensiune standard a bannerului, contactati-ne! Producem orice dimensiune!

bottom of page