FIRME SI CASETE LUMINOASE

Firmele luminoase reprezinta cea mai buna metoda de prezentare stradala si este in general folosita pentru exterior (outdoor) insa se poate folosi si pentru decorarea de interior (indoor).

Oferim montaj, transport si masuratori la cerere pentru producerea casetei (firmei) luminoase perfecte. La cererea clientului oferim si servicii de grafica.

Casete si reclame luminoase preturi promotionale - Oferta Firme luminoase si casete luminoase

Realizam caseta luminoasa plexiglas la cele mai avantajoase preturi din Romania in raport calitate pret. Reclame si firme luminoase de inalta calitate. Montaj in toata tara.

Caseta luminoasa este o formă ideală de promovare și de atragere clienti. Cu ajutorul unei casete luminoase, poți crește vizibilitatea sediului.

Atlas Media produce firma luminoasa si caseta luminoasa de top la preturi promotionale. Reclame luminoase respectand exact cererea clientului.

Casetele luminoase pot avea orice forma. De la patrate, cercuri, dreptungiuri chiar si volumetrii sub forma unui logo. In functie de cererea clientului, Atlas Media respecta intocmai cerintele primite.

Atlas Media are sediul de productie in Bucuresti la adresa: Soseaua Dudesti-Pantelimon nr. 42 insa dispunem de echipe de montaj in toate orasele mari din Romania, astfel putem oferi montaj pentru casete si firme luminoase in: Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Brasov, Timisoara, Arad, Baia Mare, Piatra Neamt, Iasi, Targu Mures.

Va oferim un pret bun si calitate superioara pentru casete luminoase, nu ezitati sa ne contactati !

Doresti sa produci o firma luminoasa sau litere volumetrice pentru spatiul tau comercial ?

Trimite cererea pe adresa de mail grafica.atlasmedia@gmail.com sau marindan.atlasmedia@gmail.com iar in cel mai scurt timp cineva din departamentul de vanzari o sa te contacteze !

Deasemenea ne puteti contacta telefonic cat si Whatsapp la 0765 491 597 program non stop de luni pana duminica.

Oferim masuratori, montaj la cerere in toata tara !

Producem casete/litere la orice dimensiune si forma.

Detalii necesare pentru firme luminoase : * dimensiune (lungime,latime), daca se doreste iluminare, daca se monteaza interior sau exterior

Detalii necesare pentru litere volumetrice : * dimensiune (inaltime text), daca se doreste iluminare, daca se monteaza interior sau exterior