G-FPV0E8L0DG
top of page

Colantari Bucuresti - Colantam geamuri,vitrine si birouriAutocolantul este o folie din PVC cu grosimea de 80 microni sau 70 microni (autocolant premium). Autocolantul se printeaza la rezolutii super photo si se poate printa special pentru utilizari la exterior (1440 DPI) sau pentru utilizari la interior (2400 DPI).

Autocolantul premium, cu grosimea de 70 microni, este mult mai flexibil, usor de colat pe suprafete curbate, adeziv polimeric.

Colantari Bucuresti
Colantari Bucuresti

Colantari Bucuresti - Colantam geamuri,vitrine si birouri


Window graphics, autocolante geamuri, printuri pe geam

Window Graphics este o folie autocolanta pentru geamuri, cu grafica vizibila din afara, care va ajuta sa va personalizati si semnalizati vitrina sau autovehiculul intr-un mod elegant. Avantajul acestui tip de autocolant este ca nu obstructioneaza decat intr-un grad redus vizibilitatea din interiorul cladirii. Autocolantele pentru geam sunt printate la calitate foarte mare, putand fi realizate imagini complexe si detaliate pe suprafete intinse. Printurile pe autocolante geam (window graphics) spre diferente de autocolantele standard permit trecerea luminii prin geam. De asemenea privitorii din interiorul unei cladiri pot vedea foarte bine prin autocolantul window graphics in afara. Insa din afara se vede printul pe window graphics, nu direct in interior.


Aplicatii WINDOW GRAPHICS / Autocolante geam / Folie de lipit pe geam:

• window graphics aplicat pe geamurile unor sedii: banci, magazine, sedii firme, etc. • window graphics aplicat pe geamurile unor autoturisme sau autobuze permitand pasagerilor sa vada prin geamuri nestingheriti • window graphics aplicat pe orice suprafata transparenta.


Colantari Bucuresti
Colantari Bucuresti

Colantari Bucuresti - Colantam geamuri,vitrine si birouri


Printul pe autocolant removable este destinat aplicatiilor cu durata medie de viata. Adezivul removable, acrilic ofera materialului o rezistenta de expunere de pana la 2 ani din care 6 luni pentru dezlipirea fara reziduuri.

Acest material ofera printului o calitate excelenta si o aplicare facila pe suprafete plane. Este imprimabil cu cerneluri pe baza de solvent (real solvent, mild solvent, eco solvent). Aplicatii: postere; prezentari grafice; POP-up; decorari geamuri; signalistica indoor, etc.

AVANTAJE AUTOCOLANT REMOVABLE

  • Usor de manipulat

  • Ofera printului culor vii

  • Se poate lamnina la cald sau la rece

  • Latimi disponibile 1067, 1372 si 1600mm


Obtine oferta de pret pentru colantarea spatiului comercial telefonic/Whatsapp sau mail 0765.491.597 sau marin.georgedan@gmail.com PROGRAM NON STOP
1 afișare0 comentarii
bottom of page